Ja ennen kuin joku rupeaa käsikirjoituksestaan toistelemaan fraaseja kuten “Suomessa on syyttömyysolettama” tai “ei tullut tuomiota”, niin se että esim. alaikäisten treffeille pyytäminen – mikä löytyy poliisin esitutkinta-aineistosta eli oli kyllä oikeudenkäynnissäkin tiedossa – ei ole suoranaiset laitonta ei tarkota että se olis mitenkään hyväksyttävää käytöstä varsinkaan poliitikolta. Toki aina voi väittää että paha vasemmistolehdistö ja huorat valehteli, niin ei tarvii liikoja miettiä sitä että minkälaisia hahmoja ne “oman puolen” poliitikot on

  • shami1kemi1@sopuli.xyz
    link
    fedilink
    suomi
    arrow-up
    0
    ·
    9 days ago

    Mitä helvettiä tuo on oikein tarkoittavinaan?

    Sitä helvettiä, että ei kannata alkaa haikailemaan omankädenoikeutta vain sen takia, että yksi pedofiili pääsi kun koira veräjästä. Vai mitä aattelit, pitäisikö tässä pistää kiinni koko oikeuslaitos sen takia, että tekivät huonon päätöksen?

    • dactylotheca@suppo.fiOP
      link
      fedilink
      arrow-up
      0
      ·
      9 days ago

      No nyt on kireä ote siitä helmikaulakorusta, ja joko mun editti ei vielä näy Sopulin puolella tai sitten sisälukutaidossa on paikattavaa – tässä ny vielä lainaus:

      jos todistettavaa rikosta ei tapahtunut niin voin ihan epäironisesti sanoa että oikeus toteutui

      • shami1kemi1@sopuli.xyz
        link
        fedilink
        suomi
        arrow-up
        0
        ·
        9 days ago

        joko mun editti ei vielä näy Sopulin puolella tai sitten sisälukutaidossa on paikattavaa – tässä ny vielä lainaus:

        Ei näkynyt siinä kohtaa. Federaatiossa menee oma aikansa.

        En nyt oikein tiedä, että mitä tässä tarvitsee enempää sanoa. Olen samaa mieltä, että tuomioistuimen tuomio oli huono, ja sanoinkin tämän alilangan ensimmäisessä viestissä, että Rydman on henkilö, jolle ei ääntä kannata antaa. Joten… ei kai tässä enää muuta?